in

U Bijeljini postavljeno sedam turističkih znakova

U Bijeljini je završen projekat “Turistička signalizacija”, u okviru kojeg je na različitim lokacijama u gradu postavljeno sedam znakova kojima se oživljavaju potencijali mjesta poput Banje Dvorovi i Manastira Tavna.

Ovim znakovima su, osim Banje Dvorovi i Manastira Tavna, istaknuti i potencijali Etno-sela “Stanišići”, Hrama vaznesenja Gospodnjeg u Crnjelovu, Hrama Svetog mučenika kneza Lazara, objavljeno je danas na sajtu Turističke organizacije Bijeljina.

Direktor Turističke organizacije Bijeljina Jasmina Abdulahagić rekla je da je lani urađen glavni projekat, idejno rješenje za postavljanje turističke signalizacije, a početkom ove godine postavljeni i znakovi.

“Najveći dio znakova su jedna vrsta putokaza, na kojima su date informacije o određenim turističkim kapacitetima i lokacijama na području našeg grada. Cijeli projekat finansiran je iz sredstava Turističke organizacije, a u narednom periodu pokušaćemo da proširimo ovaj projekat i na ostale destinacije našeg grada”, rekla je Abdulahagićeva.

Znakovi su izrađeni po važećim zakonskim propisima, tehnološkim normama i prema pravilniku o turističkoj i ostaloj signalizaciji na putevima Republike Srpske, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Srna

Proteklog vikenda u Bijeljini rođeno 13 beba

U jezeru u Rudinama pronađeno tijelo žene iz Bijeljine