in

Predsjedništvo SDS-a proslavilo Vukanovićev izlazak na slobodu

Članovi Srpske demokratske stranke (SDS) proslavili su izlazak na slobodu nakratko pritvorenog narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića.

Oni su se danas, na čelu sa predsjednikom Mirkom Šarovićem, okupili i ispred policijske stanice i zahtijevali puštanje Vukanovića.
“Ja sam radio najsvetiju ljudsku dužnost tako što sam stao za vrat najvećoj mafiji koju predvode predsjednici Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju”, kazao je, između ostalog, Vukanović po izlasku iz policijske stanice.

Predsjednik Šarović i članovi Predsjedništva SDS-a Nedjeljko Gamočak i Tomica Stojanović su razgovarali i sa komandirom Policijske stanice Trebinje koji je dao garancije da će Vukanović danas biti oslobođen, što se i dogodilo nedugo poslije.

“Slavlje nakon puštanja na slobodu Nebojše Vukanovića u Predsjedništvu SDS. SDS je uz svog narodnog poslanika!!!”, napisali su na Facebooku.

Prema fotografijama slobodu su s Vukanovićem proslavili i bivši lider SDS-a Vukota Govedarica, načelnik Teslića Milan Milićević i drugi istaknuti članovi ove stranke.

Iz Policijske uprave Trebinje su nam rekli da će Vukanović najvjerovatnije dobiti tri prekršajne prijave, a danas je priveden nakon što je u centru grada snimao sudije Osnovnog i Okružnog suda Milana Bosića i Bojana Stevića dok sjede u ugostiteljskom objektu te im govorio da idu raditi uz optužbe da se bave kriminalnim radnjama.

Pogledajte kako je Vukanović galamio na sudije

Haos na granicama Hrvatske i BiH, kolone duge 10 kilometara