in

Iznajmljivanje prostora za vrtić u srcu Bijeljine

Uzbudljiva prilika za sve roditelje i stručnjake u oblasti vaspitanja djece dolazi direktno iz samog srca Bijeljine – specijalno adaptiran prostor, savršen za vrtić, sada je dostupan za iznajmljivanje.

Nalazi se na izvanrednoj lokaciji – u samom centru grada, pružajući ne samo praktičnost, već i laku dostupnost roditeljima. Ovaj prostor je pažljivo osmišljen kako bi omogućio pravo dječje igralište, edukativni ambijent i sve potrebne uslove za siguran i zabavan razvoj vaših mališana.

Prostran i svijetao, objekat je opremljen centralnim grijanjem, čime se osigurava ugodna atmosfera tokom svih godišnjih doba. To znači da će djeca biti zaštićena i topla čak i tokom hladnijih mjeseci.

Osim udobnosti i sigurnosti, lokacija ovog prostora je ključna prednost. Smješten je u neposrednoj blizini osnovne škole Sveti Sava, što je od izuzetnog značaja za organizaciju dnevnih rutina roditelja. Pomaže da se smanji stres vođenja i preuzimanja djece, što će biti značajno olakšanje za sve porodice.

Adresa ovog inspirativnog prostora je Ulica Vase Todorovića broj 2 – mjesto gdje se dječja mašta spaja sa najmodernijim uvjetima za njihov napredak.

Za sve dodatne informacije i detalje, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem telefona: 066337229. Vaše dijete zaslužuje najbolje, a ovaj prostor je pravi korak ka ostvarivanju tog cilja. Povedite svoje mališane na putovanje puno znanja, igre i nezaboravnih trenutaka!

Tragedija u Novom Sadu: Četrnaestogodišnji dječak skočio kroz prozor stana i poginuo, uhapšene tri osobe

Orban nakon sastanka sa Dodikom: To ja zovem povezivanje