in

Srpsku misicu koja je pokazala dvoglavog orla vraćaju u Srbiju

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se nakon što je u javnost isplivala fotografija naše misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

“Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo videlu tu objavu na internetu, fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja pre finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Miss Interkontinental”, rekla je Vesna de Vinča.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije srpske misice Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

Srpska misica u objavi na Instagramu objasnila je da nije imala nikakvu lošu nameru i da se fotografisala “u naletu euforije”, preneo je Blic.

https://www.instagram.com/p/CVfkI45tmIJ/?utm_medium=copy_link

Vučić s Čovićem: Odgovor na sve krize je dogovor tri naroda

Dijalog s Vučićem za Bošnjake rušenje države