in

Policija uhvatila par usred ljubavnog čina, u zapisniku navedeno sve do detalja

Foto: Depositphotos

Nesvakidašnja scena dogodila se prije nekoliko dana na Novom Beogradu, kada je policija zatekla par kako vodi ljubav na javnom mjestu.

Nesvakidašnji je opis situacije koji je nadahnuti policijski službenik detaljno opisao u zapisniku.

Kako kaže čuvar javnog reda i mira, na auto-putu za Zagreb, u neposrednoj blizini ulazne kapije na Kvantaškoj pijaci, dvojac je “upražnjavao klasičan s**s” i zato je “zaradio” zahtjev za pokretanje krivičnog postupka zbog “nepristojnog ponašanja” kojim su “uznemiravali spokojstvo građana” i prekršili Zakon o javnom redu i miru.

U živopisnom zapisniku do kojeg je došao Nportal.rs stoji:

– Zato što su 27.10.2020. godine u 21:17 u Novom Beogradu u ulici Autoput za Zagreb, na ulici – kolovozu u neposrednoj blizini ulazne kapije Kvantaške pijace, u vozilu marke ‘Seat Ibica’, zatečeni od strane policijskih službenika kako upražnjavaju klasičan s*ks, na taj način što je naslon prednjeg suvozačevog sedišta bio spušten na zadnje sedište, a na njemu ležala *** sa leđima okrenutim naslonu, raširenih nogu, bez donjeg rublja, a između njenih nogu se nalazio *** okrenut prema njoj. Svojim nepristojnim ponašanjem prijavljeni su uznemirili spokojstvo građana, čime su počinili prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

– Prijedlog: Predlažemo sudiji za prekršaje da za svjedoke sasluša policijske službenike navodi se u zapisniku.

Srpska i Mađarska nastavljaju odličnu saradnju

Šesnaest pacijenata u kovid bolnicama u Bijeljini životno ugroženi