in

Ovo je mlada oružarka osumnjičena da je izazvala tragediju na snimanju filma

MLADA oružarka Hana Gutjerez Rid (24), koja je osumnjičena da je pištolj sa bojevom municijom položila na kolica na snimanju filma “Rast”, je i ranije bila nemarna sa oružjem, piše Dejli Mejl.

Izvor koji je radio sa njom na snimanju filmova kaže da ona ima istoriju nepromišljenosti po pitanju rukovanja oružjem.

– Bila je nemarna sa oružjem, imala je običaj da maše pištoljem sa vremena na vreme. Nekoliko puta je punila oružje “ćorcima” na nebezbedan način – rekao je izvor za Dejli Bist.

Drugi izvor je optužio Gutjerez Rid da je jednom napunila pištolj i dala ga jedanaestogodišnjoj devojčici koja je glumila u filmu, a da nije obavila odgovarajuće preglede.

– Punila je pištolj na kamenitom zemljištu, i nismo je videli da proverava da li je projektil ušao u cev – rekao je izvor koji je radio sa njom na filmu “Old vej”, u kom glumi Nikolas Kejdž.

Podsećamo, čuveni glumac Alek Boldvin je u četvrtak, tokom snimanja vestern filma “Rust” (“Rđa”), pogodio snimateljku Halinu Hačins u grudi, dok je režiser DŽoel Suza, koji je stajao iza nje, ranjen i prebačen je u bolnicu.

Hačinsova je preminula na mestu nesreće, dok je Suza bio prebačen u bolnicu iz koje je kasnije pušten.

U petak je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplenu vatrenog oružja, odeće, kamere, video kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gde je Boldvin snimao film.

Detalji incidenata u Šamcu: Prijetio komšinici pa pucao na pripadnike Žandarmerije

Državni udar u Sudanu, vojska uhapsila premijera i većinu ministara