JEDNA porodična svađa, Bečlija srpskog porekla, završena je sa teškim povredama svih učesnika.

Portparol bečke policije Kristofer Verhnjak kazao je da je jedan 56-ogodišnjak u zajedničkom stanu, u 22.bečkom okrugu, napao svoju 53-ogodišnju suprugu nožem.

On joj je tom prilikom naneo teške posekotine u predelu vrata. Zajednički 24-godišnji sin, koji je pokušao da pomogne majci, takođe je zadobio teške povrede.

Naime, otac mu je isekao više prstiju, koji su momku ponovo prišiveni. U toj brobi je mladić svom ocu odgrizao uvo, i potom ga isprskao i biber sprejem.

Majka je, tokom borbe oca i sina, uspela da pobegne i pozove policiju. Svo troje, inače poreklom iz Srbije, prebačeno je u bolnicu.

Ocu je ponovo prišivreno uvo, nakon čega je pušten iz bolnice, ali je u policijskom pritvoru.

Verhnjak kaže da policija ima teškoće da ustanovi uzrok porodične svađe, pošto učesnici ne žele da govore, ili nisu u mogućnosti. On ističe da to svakako nije alkohol.

Otac je negirao napad na ženu, a njegova supruga i sin još nisu mogli biti saslušani. Protiv 56-ogodišnjaka policija je izrekla zabranu prilaska zajedničkom stanu, kao i privremenu zabranu posedovanja oružzja. I njegov sin će morati da se suoči sa prijavom zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali policija ističe da nije nemoguće da je delovao u samoodbrani.

Share.