in

Završnica sportskog karavana Sunrise beach volley toura u Bijeljini

Sportski karavan “Sunrise beach volley tour 2022” krenuo je iz Trebinja 9. jula, nastavio se u Gradišci proteklog vikenda, a svoju završnicu imaće za vikend koji je pred nama. U Bijeljini, 30. i 31. jula, na terenu osnovne škole “Sveti Sava” održaće se najbolja odbojka na pijesku sa najboljim ekipama.

Montažni teren će biti spreman kako bi u subotu, 30. jula, u 11 časova turnir počeo. Na turniru u Bijeljini uvedena je i jedna novina, a to je da će se finale održati u nedelju u 21 čas pod svjetlima reflektora. Publika će imati priliku da gleda noćno finale odbojke na pijesku.

Organizator i direktor turnira, Bojan Novokmet, izjavio je da će kao i na prethodna dva turnira i u Bijeljini biti veliki broj ekipa. Napomenuo je da su prijave još uvijek u toku, a da već imaju prijavljene ekipe iz Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije.

Organizatori turnira pozivaju sve ljubitelje dobre odbojke na pijesku da 30. i 31. jula budu pored sportskog terena Osnovne Škole “Sveti Sava” i da uživaju u savršenoj igri najboljih odbojkaša.

Severna Makedonija poklonila Ukrajini tenkove koje je dobila od Rusije

Načelnik Bratunca zaradio krivičnu prijavu zbog fotografija žrtava rata