in

ZAKOMPLIKOVALO SE U DEJVIS KUPU: Srbija može kao prva, ali i da ispadne, ovo nam treba za prolaz!

TIM Puc i Kevin Kravic savladali su Novaka Đokovića i Nikolu Ćaćića sa 7:6(5), 3:6, 7:6(5) i tako doneli pobedu Nemačkoj od 2:1 u grupnoj fazi Dejvis kupa. Time su se stvari po srpsku reprezentaciju znatno zakomplikovale kada je prolaz dalje u pitanju.

Mnogi se sada pitaju kako Srbija može dalje kao prvoplasirana, ili možda čak jedna od dve najbolje drugoplasirane ekipe.

Format takmičenja ove godine je takav da šest pobednika grupa direktno ide u četvrtfinale, ali i dva najbolje rangirana drugplasirana tima.

Da bi Srbija kao prva u grupi prošla dalje potrebno joj je sledeće:

U slučaju da Austrija savlada Nemačku bilo kojim rezultatom naša reprezentacija ići će kao prvoplasirana u doigravanje.

Da bi orlovi bili najbolje plasirani među timovima na drugom mestu, potrebno je da danas pobede ostvare Hrvatska (protiv Mađarske) i Kanada (protiv Kazahstana), bilo kojim rezultatom i Španija i Rusija u međusobnom duelu bilo ko slavi maksimalnim rezultatom. Amerika ne sme da pobedi maksimalnim rezultatom protiv Kolumbije i da Britanci dobiju Češku ili Španija Rusiju 3:0.

Najbolji iz grupe F u prvoj nokaut rundi ide na pobednika grupe C u kojoj je Velika Britanija lider posle trijumfa protiv Fransuke 2-1.

Galski petlovi imaju učinak 1-1, a Češka 0-1. Britanci u nedelju u poslednjem kolu igraju sa Češkom.

TEŠKA POVREDA BOGDANOVIĆA: Srbina izneli sa terena, bio na ivici suza

Ko je bio Milutin Mrkonjić