in

Vrijeđao borca na internetu, ovaj mu došao pred kuću i pretukao ga

MMA borac, ujedno i čovek koji drži rekord za najbrži nokaut u “bare knuckle” boksu (boks bez rukavica), Ulises Dijaz optužen je da je pesnicom u lice udario čoveka koji ga je vređao na internetu, prenose američki mediji.

Ulises Dijaz je u karijeri izgubio samo jedan meč u boksu, trenutno je na skoru od 12-1, dok u MMA borbama ima jednu pobedu iz isto toliko mečeva. Ipak, on je javnosti najpoznatiji po tome što je u “bare knuckle” meču protivnika Donelija Benedeta nokautirao za samo tri sekunde.

Očigledno je da ovaj borac ima “kratak fitilj”, pošto, kako navode mediji na Floridi, on je krenuo u potragu za čovekom koji ga je kritikovao na internetu. Da stvar bude gora, uspeo je da ga pronađe i čak ga je udario ispred njegove kuće. Dijaz će zbog ovoga platiti kaznu u iznosu do 5.000 dolara, dok identitet čoveka još nije obelodanjen.

Publika širom društvenih mreža je rekla da sada mora biti “oprezna” i da paze šta pišu kada je reč o kritikama boraca, pogotovo Dijazovih, čije društvene mreže su postale još popularnije otkad je u vezi sa WWE superstartom, Denom Bruk.

Petrović: Amandmani skupštinske većine blokiraju funkcionisanje grada

Potvrđeno: Trgovine u Bijeljini neće raditi nedjeljom!