in

U Gradišci nastavljen „Sunrise beach volley tour 2022“

Proteklog vikenda Gradiška je bila mjesto okupljanja ljubitelja odbojke na pijesku. U gradu na Savi, na terenu kod Balon sale na Senjaku, nastavljen je „Sunrise beach volley tour 2022“. U finalnom meču pobjedu je odnio par Šormaz-Mirković iz Srbije.

Podršku organizatorima, nakon takmičenja u Trebinju, Mozzart je pružio i u ovom gradu.

-Hvala Mozzartu na kontinuiranoj podršci, veoma smo zahvalni što su uz nas u svim gradovima u kojima organizujemo ovogodišnji „Sunrise beach volley tour 2022“. Već se pripremamo za posljednju stanicu turneje koja će za vikend biti u Bijeljini, pa pozivamo ljubitelje ovog sporta da nam se i tamo pridruže – kaže direktor i organizator turnira Bojan Novokmet.

Pobjednici iz Srbije bili su uspješniji od svojih sunarodnika, tandema Makarić-Rajković i sa dva naprema jedan u setovima odbranili prošlogodišnju titulu.

Ove godine se, tokom dva dana takmičenja, za titulu najboljih nadmetalo 16 ekipa iz BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Grad domaćin predstavljala su tri para.

Najbolje tri ekipe nagrađene su sa 1.500 KM za prvo, 600 KM za drugo i 300 KM treće mjesto. Priznanja su im uručena na koncertu koji je održan na ljetnoj pozornici Kulturnog centra.

Posljednja etapa turnira u odbojci na pijesku biće održana u Bijeljini predstojećeg vikenda. Organizatori pozivaju sve ljubitelje ovog sporta da im se pridruže u noćnom finalu koje počinje od 20 časova kod Osnovne škole Sveti Sava, a obećavaju i dobru zabavu.

Turnir se već šest godina održava u Trebinju, a posljednje dvije godine i u Bijeljini i Gradišci uz podršku sponzora, među kojima je sada i Mozzart, na čemu su organizatori neizmjerno zahvalni.

HNS: Šmit je podlegao ratnohuškačkom pritisku bošnjačko-muslimanskih prvaka

Inflacija u BiH rekordnih 15,8%, prevoz poskupio 34,5%, a hrana 23,4%