in

TKD JOPA: Hvala svim građanima na podršci i ponuđenoj pomoći

Nakon što je objavljen članka “Bijeljinac otkazao učešće na Evropskom prvenstvu” veliki broj građana i privrednika se javio da pomogne i pokrije troškove odlaska na Evropsko prvenstvo.

Iz Tekvondo kluba “JOPA” potvrdili su nam da su morali otkazati odlazak Njegoša Pantića na Evropsko prvenstvo u Estoniji jer nisu mogli da pokriju troškove u izosu od 2200 KM.

“Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su nas kontaktirali u želji dam nam pomognu, a to je veliki broj građana, udruženja, privrednika kao i odbornika Gradske skupštine, ali jednostavno istekao je rok za uplatu tako da i pored dobre volje naših sugrađana nismo mogli Njegoša poslati na Evropsko prvenstvo.” Istakao je Svjetlan Vujadinović trener Tekvondo kluba “JOPA” iz Bijeljine.

“Prijatno sam iznenađen da i u ova teška vremena usled pandemije korona virusa, kada nam je svima teško, javili su nam se i udruženja i privrednici kao i obični građani da pomognu. Siguran sam da ćemo se ubuduće više oslanjati na njih nego na institucije koje su dužne da brinu o mladima,” dodao je Vujadinović.

Mladi sedamnaestogodišnji tekvondoista Njegoš Pantić iz Bijeljine je osam godina uzastopno Prvak Bosne i Hercegovine i šest godina Prvak Republike Srpske, a u 2020. godini proglašen je za najboljeg sportistu Bosne i Hercegovine u juniorskoj konkurenciji i proglašen je za najboljeg perspektivnog sportistu u Gradu Bijeljina.

Kao prvak Bosne i Hercegovine dobio je poziv da predstavlja svoj grad i svoju zemlju na Evrpskom prvenstvu koje se održava u Estoniji.

Na njihovu zvaničnu molbu za podršku u regulisanju troškova odlaska na Evropsko prvenstvo nisu dobili nikakav odgovor ni od Gradske uprave ni resornog ministarstva Republike Srpske.

Dodik: Zar neko misli da bi Lukač ostao ministar da se tuča desila

Rukometni kamp Jahorina okupio preko 100 djece