in

TEŠKA POVREDA BOGDANOVIĆA: Srbina izneli sa terena, bio na ivici suza

TEK što je izašao iz povrede ponovo će na klupu Bogdan Bogdanović. On je zadobio, čini se, tešku povredu u duelu sa NJujork Niksima 90:99.

Srbin je meč završio već u drugoj četvrtini. Nagazio je Klinta Kapelu i tom prilikom izvrnuo zglob nakon čega je dugo sa bolnom grimasom, na ivici suza, ležao na parketu.

Na kraju je morao da izađe uz pomoć saigrača koji su ga nosili, a trener Nejt Mekmilan posle meča nije mogao ništa detaljnije da kaže, osim da Bogdana čeka magnetna rezonanca.

Atlanta je prekinula niz od sedam pobeda, a doživela je još jedan udarac zbog povrede Kema Rediša.

Meč je obeležio Jang sa 33 poena, Berks je predvodio Nikse sa 23, Furnije ga je ispratio sa 20.

Luka Dončić je postigao 33 poena uz 10 asistencija, a to nije bilo dovoljno da slave protiv Vašingtona (114:120). Vizardsima je najbolji akter bio Bil s 26 poena, Kuzma je dodao 22, Boban Marjanović nije dobio šansu da zaigra. Deni Avdija je u Vašingtonu došao do sedam poena uz po skok i asistenciju za 19 minuta na terenu.

DŽoel Embid je nakon devet mečeva pauze zbog korona virusa. Ubacio je 42 poena uz 14 skokova. Nakon dva produžetka (120:121) poraženi su od Minesote. Tim Vukova nosili su Rasel (35 poena) i Tauns (28 poena, 10 skokova). Ipak, heroj pobede bio je Entoni Edvards koji je izblokirao šut Embida za pobedu, ubacio je još 19 poena.

Lukač: Vraćanje nadležnosti politička borba bez upotrebe sile

ZAKOMPLIKOVALO SE U DEJVIS KUPU: Srbija može kao prva, ali i da ispadne, ovo nam treba za prolaz!