Taekwondo klub “Jopa” sa ponosom obeležava svoj 16. rođendan ove godine, označavajući izvanredno putovanje uspeha i vrhunskih rezultata u svetu borilačkih veština. Osnovan 2007. godine, klub je postao sinonim za sportske trijumfe ne samo na regionalnom i nacionalnom nivou, već i na međunarodnoj sceni.

Pokretač ove fenomenalne uspešnosti je trener i predsednik kluba, Svjetlan Vujadinović, koji se posvetio ovom divnom sportu punih 25 godina. Sa impresivnom sportskom karijerom, ponosno nosi prestižni crni pojas 5. DAN i ostvario je brojne pobede na takmičenjima svih nivoa.

Kroz sve ove godine, kroz naša vrata prošlo je preko 2300 dece, od najmlađih pionira do iskusnih seniora, i to kako dečaka tako i devojčica. Među njima, 20 je steklo titulu majstora crnog pojasa od 1. do 3. DANA. Trenutno, klub broji impresivnih 100 aktivnih članova, svaki sa istinskom strašću prema ovom prelepom sportu.

Dostignuća Taekwondo kluba “Jopa” su zaista izuzetna. Sa preko 1500 osvojenih medalja na brojnim takmičenjima i više od 100 pehara u ekipnim plasmanima, klub sija kao svetionik izvrsnosti. Najznačajniji uspesi uključuju 1 medalju sa Evropskog prvenstva i čak 10 medalja sa Balkanskog prvenstva.

Pored sportskih postignuća, klub je takođe poznat po uspešnoj organizaciji takmičenja. Održali smo 14 uspešnih događaja, uključujući Prvenstvo Republike Srpske, Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine, Kup Bosne i Hercegovine i Međunarodne turnire. Sve ovo ne bi bilo moguće bez posvećenosti i truda celog tima.

Povodom 16. godišnjice, trener Svjetlan Vujadinović izrazio je zahvalnost, rekavši: “Izuzetno sam ponosan na ono što je naš klub postigao tokom godina. Naš uspeh je rezultat napornog rada i posvećenosti naših sportista, trenera i svih članova kluba. Nastavićemo da težimo izvrsnosti i donosimo još više medalja i pehara našem gradu.”

“Svim našim prijateljima, članovima kluba i ljubiteljima Taekwondoa želimo srećan rođendan i radujemo se još mnogim uspešnim i plodnim godinama koje dolaze!” – dodao je Vujadinović.

Share.