in

Taekwondo klub Jopa iz Bijeljine: 8 takmičara, 8 medalja!

Taekwondo klub Jopa iz Bijeljine juče je ostvario izuzetan uspeh na međunarodnom turniru “Bosna-Rudar Open 2023” u Visokom, na kojem je učestvovalo oko 600 takmičara iz četiri zemlje. Ovaj bijeljinski klub je ponosno predstavljalo osam takmičara, svi su pokazali izuzetnu hrabrost i talenat, te osvojili medalje u svojim kategorijama.

Filip Mitrović, Una Petrović i Sergej Bogićević su se okitili zlatnim medaljama, dok su srebrne medalje osvojili Mirza Ahmetović, Aleksandar Stevanović i Jasmin Sabić. Takođe, bronzane medalje su zasluženo osvojili Matej Draganić i Anastasija Mitrović.

Trener kluba, Svjetlan Vujadinović, izrazio je svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima malih boraca: “Ponosan sam na naše mališane i njihov izuzetan nastup na turniru. Njihova predanost, disciplina i talenat su se sjajno iskazali, što je rezultiralo osvajanjem ovih vrednih medalja. Nastavićemo raditi i razvijati njihove veštine kako bismo postizali još veće uspehe u budućnosti.”

Mališani su takođe podelili svoje utiske o turniru. Filip Mitrović je rekao: “Bilo je zaista uzbudljivo takmičiti se na ovom turniru i osvojiti zlatnu medalju. Hvala treneru na podršci i treninzima.” Una Petrović je dodala: “Ponosna sam što sam mogla predstavljati naš klub i osvojiti zlatnu medalju. Nadam se da ću nastaviti napredovati.”

Ovi izvanredni rezultati svih osam takmičara iz Taekwondo kluba Jopa iz Bijeljine donose veliku radost i slave njihov talenat, disciplinu i predanost. Čestitamo klubu Jopa i želimo im još mnogo uspeha u budućim takmičenjima.

Penzioner podijelio više od 600.000 evra rodbini i prijateljima za svoj 80. rođendan (FOTO)

Obradović nije proglašen trenerom godine jer je Srbin