Ovog vikenda Bijeljina će biti domaćin jednog od najuzbudljivijih sportskih događaja – Sunrise BetOle Beach Volley Tour 2023! Turnir će se održati na terenima Osnovne škole Sveti Sava, a organizator je Meb D.O.O. iz Brčkog Distrikta BiH uz saradnju sa odbojkaškim klubom Radnik iz Bijeljine.

Sa ponosom najavljujemo da je ovaj sportski događaj pomognut od strane Predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, dok je zlatni sponzor kompanija BetOle, koja podržava ovu sjajnu inicijativu. Organizatori izražavaju veliku zahvalnost predsjedniku OK Radnik i direktoru Autoputeva, Nedelju Ćoriću, kao i ministru trgovine i turizma, Denisu Šuliću, na njihovoj podršci.

Sunrise BetOle Beach Volley Tour 2023 privukao je pažnju ne samo domaćih ekipa, već i timova iz regiona. Očekujemo uzbudljivu borbu među ekipama iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Ovo nije samo prilika za takmičare da pokažu svoje vještine na pijesku, već i prilika za druženje, razmjenu iskustava i promociju prijateljstva među ekipama i publikom.

I to nije sve! Organizatori su pripremili velike nagrade za pobjednike. Prvo mjesto će osvojiti vrijednih 1.000€, drugoplasirana ekipa će dobiti 500€, trećeplasirana 200€, dok će četvrtoplasirana ekipa osvojiti 50€.

Turnir će započeti u subotu u 12 sati, a finale će biti zakazano za nedjelju u 20 sati. Pozivamo sve zaljubljenike u odbojku i sportske događaje da dođu u što većem broju i podrže ovaj sjajan događaj. Ulaz je besplatan, a uzbuđenje i zabava su zagarantovani!

Share.