Postoje načini da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružniji. Potpuno nadmašen od strane Partizana u utakmici koja je stavila 0-2 u seriji i pretvorila Final Four u utopiju, beli su ispuštali svu svoju frustraciju i završili su tukući se na žalostan način. Poraz od 80-95 nije bio tako bolan kao slika grupnog napada bespomoćnih igrača.

Llull je zapalio vatru snažnim faulom na Puntera koji nije imao veze na sredini terena, kada je preostalo 1:40 i njegov tim je gubio 80-95. Amerikanac se okrenuo, pokazao pesnicu i tada su svi došli: Deck, Musa, koji je bio napadnut od strane Lessorta i Puntera, Yabusele, koji je prevrnuo i čak povredio Exuma… Užasan prizor. Kao da to nije bilo dovoljno, mogu se očekivati kazne za naredne utakmice.

Bio je to veoma tužan kraj utakmice, jer se više nije igralo. Madrid se nalazi na nepredvidivoj sceni na početku eliminacione faze, na ivici ponora nakon dve utakmice u WiZink centru. Niko nije uspeo da nadoknadi 0-2 i beli moraju mnogo toga promeniti da bi uspeli.

https://twitter.com/zoranceran2/status/1651694971781521409?s=20

Share.