in

Skandal u Prištini i poruka Crnogorcima: “Vi ste sljedeći”

Kao što je i bilo najavljeno, vruć doček priređen je fudbalerima Budućnosti u Prištini ovog četvrtka na revanš meču kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ekipe Ljapi iz Podujeva.

Prema pisanju crnogorskog „Portala Analitika“, na tribinama se našlo niz uvredljivih parola, pa je tako na jednom od transparenata bila i karta Crne Gore sa „otcepljenim“ delom i porukom – „vi ste sledeći”.

Na tribinama je bilo i zastava sa simbolima Oslobodilačke vojske Kosova i Albanije, dok je utakmici prisustvovalo oko 10.000 gledalaca, među kojima i čuveni „Balisti” iz Tetova, koji su došli u popriličnom broju iz Makedonije.

Podsetimo, ranije danas organi reda takozvane države Kosovo nisu dozvolili navijačima Budućnosti, popularnim „Varvarima”, da uđu u južnu srpsku pokrajinu i pruže podršku ljubimcima.

Zasmetala im je verovatno jučerašnja poruka navijača iz Podgorice: „Idem preko zemlje Srbije” sa jasnom aluzijom da Budućnost gostuje na srpskoj teritoriji.

Inače, Budućnost je slavila u prvom meču u Podgorici sa 2:0, pa je remijem u revanšu 2:2 overila prolaz u narednu rundu Lige konferencija.

Ili pomoć, ili svi autobusi u RS staju 1. septembra

Skandalozne pretnje ukrajinskog poslanika: Ukrajina će se zajedno sa Hrvatskom osvetiti Vučiću