in

Sjajni rezultati TKD Jopa učesnika na međunarodnom turniru “Imperium Pazova Open” u Rumi

Na nedavno završenom međunarodnom turniru “Imperium Pazova Open” u Rumi, Srbija, Taekwondo klub Jopa iz Bijeljine je postigao izvanredne rezultate. Sa devet hrabrih takmičara u svojim redovima, osvojili su ukupno devet medalja, što predstavlja značajan uspeh za ovu perspektivnu grupu pionira.

Najviše treba istaći Mariju Predić i Unu Petrović, koje su osvojile dve zlatne medalje, pokazavši izvanredan talenat i posvećenost sportu.

Marko Simić se okitio srebrnom medaljom, dok su bronzane medalje osvojili Strahinja Stevanović, Dajana Đukić, Jana Civić, Miloš Petković, Lejla Hodžić i Uroš Micić.

Ovi mladi borci su s ponosom predstavljali TKD Jopa na ovom prestižnom turniru, a njihovi uspesi su izvanredna motivacija za sve članove kluba i buduće generacije.

Sledeći vikend, TKD Jopa će se suočiti sa još većim izazovom na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Tri talentovana takmičara će predstavljati klub na ovoj velikoj evropskoj pozornici, i svi navijamo za njihov uspeh.

Nakon turnira, trener Svjetlan Vujadinović Jopa izjavljuje: “Ponosan sam na naše takmičare i na naš klub. Ovo su rezultati rada, truda i vere u sebe. Očekujemo još veće uspehe na Evropskom prvenstvu, i radujemo se svim izazovima koji dolaze.”

Ovo su svetle vesti za TKD Jopa, a mi jedva čekamo da vidimo šta budućnost nosi ovim mladim i talentovanim borcima. Srećno na nadolazećem Evropskom prvenstvu!

Tadić: “Šmitov krivični zakon” nije saglasan Ustavu i Еvropskoj konvenciji

Hamasovac snimio svoju vlastitu smrt? (Video)