in

Savo Milošević uzeo mikrofon u ruke i uz poznati hit doveo atmosferu do usijanja u beogradskoj kafani

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Savo Milošević okupio je prijatelje u jednom beogradskom restoranu i do zore je uživao uz pjesmu. U jednom trenuku i sam je uzeo mikrofon i doveo atmosferu do usijanja.

Kako piše Kurir, među zvanicama je bila pjevačica Mira Škorić, proslavljeni košarkaš Vladmir Radmanović, manekenka Danijela Savić i mnogi drugi.
Upravo je Savić na svom Instagramu podijelila snimak druženja na kojem se vidi djelić atmosfere, a i novopečeni selektor BiH, od ranije poznat kao veliki meraklija, zapjevao je čuveni hit Harisa Džinovića “Pusti me”.

Inače, Savo Milošević je prije nekoliko dana objavio spisak igrača na koje računa za utakmice kvalifikacija za Euro 2024. godine.

Zmajevi će u novembarskom ciklusu kvalifikacija za Euro odigrati dvije utakmice i to protiv Luksemburga i Slovačke, a Milošević je objavio preliminarni spisak podložan promjenama.

Trenutno smo petoplasirani na tabeli sa devet bodova i izgubili smo sve šanse za direktan plasman na Euro te nam ostaje mogućnost da kroz baraž odemo na prvenstvo Evrope u Njemačku.

Optužnica otkrila surovost masovnog ubice iz Mladenovca

I BiH ima svoj “Hamas” – ovo su slike koje su jutros otišle iz BiH