Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović razvodi se od dugogodišnjeg emotivnog partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, prenose domaći mediji.

Španovićeva se za fitnes instruktora udala prije nešto više od dvije godine, a sada se uveliko piše o njihovom emotivnom krahu. Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime Španović, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na društvenim mrežama.

“Iako razumijem javni interes, privatan život sam se uvijek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspjehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života”, započela je.

“Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrijednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promijenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati”, zaključila je najuspješnija srpska atletičarka svih vremena.

(Mono.rs)Izvor:
Share.