Mladi rukometaši Bijeljine imali su prijem u predstavništvu Republike Srpske u Austriji.

Prijem za igrače i rukovodstvo RK Bijeljina su organizovali šef predstavništva Republike Srpske u Austriji gospodin Mladen Filipović i ugledni privrednici i sportisti Rodoljub Savić, Nedeljko Malić i Ilija Tufegdžić.

Rodoljub Savić je rođeni bijeljinac koji dugi niz godina živi i uspješno posluje u Beču. Vlasnik je lanca maloproodajnih radnji u Austriji pod imenom Spar te aktivan član uprave Austrijsko- Srpskog privrednog foruma.

Šef predstavništva Republike Srpske u Austriji g. Mladen Filipović, najzaslužniji je što će mladi igrači RK Bijeljina uzeti učešće na rukometnom turniru koji se igra u naredna tri dana u glavnom gradu Austrije.

Mladen Filipović je obezbjedio smještaj, hranu, lanč pakete i sve ostalo što je bilo potrebno kako bi mladi rukometaši iz Bijeljine imali dobre uslove za boravak i igranje u narednih 5 dana.

Prilikom posjete predstavništvu Republike Srpske rukovodstvo kluba je iskoristilo priliku da se zahvali domaćinu Mladenu Filipoviću i njegovim saradnicima na srdačnom dočeku i tom prilikom uručili simbolične poklone.

Rukovodstvo kluba i igrači su prilikom prijema izrazili zahvalnost svom domaćinu Mladenu Filipoviću i pozvali ga da dođe u Bijeljinu na sledeći Bijeljina Handball CUP 2024.

Mladi rukometaši Bijeljine su iskoristili slobodno vrijeme tako što su zajedno sa svojim domaćinima posjetili Prater luna park i ostale znamenitosti grada Beča.

Sutra u petak 25.8.2023 u 12h rukometaši Bijeljine igraju svoju prvu utakmicu na turniru.Izvor:
Share.