in

Ponos Srpske! Babić: Poziv za Mundijal mi je najsrećniji dan u životu

Banjaluka ima predstavnika na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Srđan Babić je ponos grada na Vrbasu, Krajine, Republike Srpske, Srbije.

Vijest da je na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija dočekao je sa oduševljenjem.

– Ponosan sam, hvala selektoru i stručnom štabu na poverenju. Ovo mi je najljepši dan u karijeri, san i cilj su ostvareni. Igrati za A reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu. Nemam riječi. Sve što sam radio, sve čega sam se odricao, sada je nagrađeno. Idemo u Katar da damo sve od sebe – rekao je ekskluzivno za Srpskainfo Srđan Babić.

Rivali na SP nisu naivni, Brazil, Kamerun i Švajcarska.

– Svakog rivala poštujemo. Brazil je favorit za titulu. Ali poštujemo i sebe. Znamo koliko vrijedimo. Pokazala je to ova reprezentacija, vidimo po reakciji ljudi da očekuju mnogo od nas. A daćemo sve od sebe sigurno da naciju učinimo ponosnom.

Srki zna koliko se u Banjaluci prate rezultati Srbije, kada je sa “Orlićima” osvojio titulu na Novom Zelandu bilo je veliko slavlje.

– Dobro se sjećam snimaka koje su mi slali, kod moje kuće je bio mali zbor kad smo savladali Brazil u finalu. Moja Banjaluka je uvek uz srpsku reprezentaciju, bez obzira ko u njoj igra. Nama srce kaže Srbija. Znam da će hale i kafići u Banjaluci biti puni kad budemo igrali na Mundijalu.

O favoritima za titulu nije mnogo htio da priča.

– Mi prvo igramo sa Brazilom, oni su uvek favoriti, a šta reći o Argentini, Njemačkoj, Španiji. Sa svima se treba boriti – završio je Srđan Babić.

Sud u Prijedoru potvrdio presudu: Halid Muslimović mora bivšoj ljubavnici da isplati 67.000 evra

Na Vučića zamalo pao reflektor, snimak postao hit na mrežama (VIDEO)