in

Pokrenuta istraga protiv generalnog direktora FK “Partizan”

Pred sudom u Beogradu pokrenuta je istraga protiv generalnog direktora Fudbalskog kluba (FK) “Partizan” Miloša Vazure i još tri osobe osumnjičene zbog zloupotrebe položaja.

Istragu je pokrenulo Posebno ođeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rečeno je Tanjugu u ovom tužilaštvu.

Naredbom o sprovođenju istrage, osim Vazure, obuhvaćen je i direktor Biciklističkog kluba “Partizan” B.B, zbog krivičnog djela zloupotreba položaja odgovornog lica.

Pod istragom za krivično djelo zloupotreba službenog položaja je sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda B.D. i samostalni savjetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda M.D.

Istraga je pokrenuta nakon što je danas prema nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijom, podnesena krivična prijava protiv njih.

U daljem toku postupka tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih djela koja su im stavljena na teret.

Žandarmerija oduzela dvije bombe, vanredna konferencija PU Doboj

Zlatan Lazarević: Stanivuković i Petrović u Pariz otišli su “na obuku i ispiranje mozga”