Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije obraća se navijačima pred odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a sve najviše zanima stanje napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Njih dvojica su povrijeđeni i još uvijek je neizvjesno da li će Piksi moći da računa na njih. Kada je govorio o njihovom stanju citirao je pjevačicu Aleksandru Prijović.

“Nijedan trener ne voli kada mu igrači ne igraju i kada su odsutni sa terena zbog povreda. Očigledno je da su oni duže vreme van tima. Ono što je dobro, jeste što verujem da će biti dobro. Ima jedna pesma od Aleksandre Prijović koja kaže ‘nije kome je rečeno, nego kome suđeno je’. Nadam se da će sve biti u redu. A i da ne bude, naći ću rešenje – lakše ili teže. Spokojno odlazimo u Katar. Verovatno ću se u narednim danima više družiti sa doktorima i medicinskim osobljem. Sa igračima se još nisam video, oni treba danas da dođu. Trening je u šest. Oni su imali obaveze, utakmice. Nemam dileme da će njih dvojica dati sve od sebe da budu na raspolaganj. A sad da li će igrati ili neće…”, rekao je Piksi.

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, a Srbija je u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.Izvor:
Share.