in

Partizan i Zvezda podelili bodove u Humskoj!

PARTIZAN je na stadionu u Humskoj dočekao Crvenu zvezdu u 9. kolu Superlige Srbije. Vodili su crno-beli tokom većeg dela meča, a Katai je u završnici izjednačujućim golom izrastao u heroja “delija”.

Zvezda je imala inicijativu u nekoliko uvodnih minuta, Loi Dioni je pobegao Saničaninu, izašao pred golmana Partizana, a Popović je odlično reagovao. Čekao se 31. minut za naredno uzbuđenje.

Tada je Aleksandar Katai je nakon centaršuta Milana Rodića pogodio prečku. To kao da je razbudilo igrače domaćeg tima. “ubacili su u petu”, samo šest minuta kasnije Bibras Natho odličnim udarcem sa dvadesetak metara uspeva da savlada Milana Borjana koji je bio nemoćan da ukroti pokušaj izraelskog reprezentativca.

Već u 39. minutu Natho je ponovo pretio, bio je blokiran. Do poluvremena pretio je i Urošević koji je na odlično dodavanje Jovića prošao iza leđa odbrane, odlučio je da proigra umesto da šutira, te Dragović šalje loptu u korner. U zaustavnom vremenu Kanga je izveo prekid, a Sanogo tuče glavom, ipak neprecizno.

Imali su potom u 49. minutu domaći igrači novu priliku, kada je nakon odbitka Gomeš zatresao mrežu, ali je Novak Simović poništio gol zbog faula. Nakon čega su izabranici Aleksandra Stanojevića igrali dosta opreznije.

Velika šansa viđena je u 61. minutu kada je povuka Jović po desnoj strani, dodao do Rikarda, koji iz okreta šutira, tik kraj stative. Katai je nakon prekida koji je izveo Felipe Falko u 80. minutu glavom raspallio po lopti koja odlazi kraj gola Popovića.

Nikola Terzić je vukao po desnoj strani došao u priliku da šutira, lopta odlazi kraj gola, a odmah sa druge strane Aleksandar Katai glavom izjednačuje.

Šarović: Ne može niko govoriti u ime nas

Borenović: PDP neće učestvovati u donošenju odluka u Parlamentu BiH