in

Oglasio se legendarni Ronaldo uoči meča sa Srbijom

Fudbaleri Brazila se spremaju za Svjetsko prvenstvo i početni duel sa nacionalnim timom Srbije u četvrtak od 20 časova, a u Južnoj Americi situacija nije “čista”.

Mnogi su nezadovoljni spiskom selektora Titea, a sada se o svemu oglasio i legendarni Ronaldo.

Nekada najbolji napadač svijeta i dvostruki osvajač Mundijala se dotakao meča sa Srbijom i jasno rekao – Brazil mora da pobijedi.

“Istorija pokazuje da, kada startujemo dobro, dobro i završi. Veoma je bitna prva utakmica u grupi, imamo obavezu da pobijedimo Srbiju na samom startu. Ne bi trebalo biti problema u grupnoj fazi, ali pravi Mundijal počinje u nokaut-fazi, to uvijek govorim. U pitanju su potpuno različite stvari. Gledajući naš kvalitet u odnosu na rivale, trebali bi bez problema da dobijemo sve tri utakmice u grupi”, jasan je bio Ronaldo, prenosi “Mondo.rs”.

Reprezentacija Brazila ima čak pet titula šampiona svijeta, a Ronaldo je dva puta bio u ekipi kada se osvajala “boginja”.

Prvi put je sa 17 godina ostao na klupi cijeli turnir i gledao je kako Bebeto i Romario donose titulu u domovinu, nakon toga je 1998. u strašnoj formi doveo svoj tim do finala.

Drugu titulu osvojio je 2002. godine kada se vratio na teren i bio najbolji strijelac turnira.

Sada Brazil vodi Nejmar, a u grupi G igraju sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom.

Ronaldo jeste imao neke zamjerke na Titeov rad i spisak, ali izgleda da je sada pun samopouzdanja.

Iranci odbili pjevati himnu pred utakmicu s Engleskom, žene plakale na tribinama

Nikola Kojo pobjesnio na medije: Mojoj djeci su u školi javili da im je tata preminuo