in

Novak se „slomio“ i zaplakao

Novak Đoković očekivano je bio utučen posle dva vezana poraza. I pošto je poznat kao veliki emotivac, srpski as i prvi teniser planete, praktično je završio u suzama, ostao je bez teksta nakon što je trebalo da da izjavu.

U miks zoni je Novak Đoković pričao s novinarima i poručio da se oseća užasno, da mu se igra potpuno raspala, ali je onda usledilo davanje izjave pred kamerom RTS , čija se ekspedicija nalazi na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ali, nije sve prošlo kako je trebalo. Novak je bio emotivno istrošen, nije mogao da pronađe reči, a bile su tu i suze na njegovom licu.

„Ne znam, nemam pojma iskreno. Ne znam šta da kažem“, bilo je sve od Novaka, koji se samo okrenuo i nestao iz kadra, prebacivši peškir preko ramena.

To nikoga ne bi smelo da začudi, jer Novak je imao san. Olimpijsko zlato, da bi posle sigurnog vođstva od 1:0 u setovima protiv borbenog Nemca Zvereva, usledio neočekivani poraz.

Prvi teniser sveta će u borbi za treće mesto i bronzanu medalju odmeriti snage u subotu ujutru sa Špancem Pablom Karenjo Bustom.

Inckova oproštajna poruka: Odlazim ne potpuno srećan

Hrvatski ugostitelji: Nama sve brane, a mladi izlaze u BiH