in

Nikola Jokić izazvao oduševljenje na trci konja u Somboru: Dobro došao kući, MVP!

Foto: ArenaSport

U Somboru se održava tradicionalni “Pehar grada Sombora”, a Nikola Jokić stigao je nedugo nakon početka programa, na oduševljenje svih prisutnih.

Nakon njegovog pojavljivanja na hipodrom, uslijedio je i gromoglasni aplauz, nakon čega je Nikola pozdravio prisutne, a potom se smjestio u ložu, odakle je trebalo da posmatra događaj.

Uslijedilo je i tradicionalno skandiranje “MVP, MVP…”, a potom je startovala i trka, te je Jokić punu pažnju posvetio dešavanjima na stazi.

Međutim, kako javljaju mediji u Srbiji, Jokić je ubrzo nakon dolaska napustiom hipodrom. Razlog njegoovog odlaska nisu objavili, ali se pretpostvlja da je otišao u štalu da pripremi konje za trku.

Nikola Jokić sezonu na najbolji mogući način, osvajanjem NBA titule, i to prvu u istoriji Denver Nagetsa, a odmah po završetku finalne serije, Jokić je istakao da jedva čeka da dođe u Srbiju, i to baš u pravom trenutku za njega.

Drugi kasački dan počeo je u 15 časova, gdje će na programu biti devet trka od kojih se izdvajaju dvije: 22. trčanje za pehar grada Sombora i 69. trčanje za probni srpski kasački derbi.

Prethodne dvije godine nagrada “Pehar grada Sombora” otišla je u ruke grlu Breno Laumar, štale “Drim kečer”.

Zatekla sam decu sa puškama iznad glava: Strašna ispovest majke mališana iz Zvečana

Vatra progutala automobil na parkingu