in

Nemanja Matić poslao poruku povodom povratka Ronalda u redove “crvenih đavola.”

LONDON, ENGLAND - JANUARY 13: Nemanja Matic of Manchester United celebrates victory after the Premier League match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley Stadium on January 13, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Srpski fudbaler i član Mančester junajteda Nemanja Matić putem svog Instagrama oglasio se komičnom porukom povodom povratka Kristijana Ronalda u redove “crvenih đavola.”

– Za sve moje prijatelje i rodbinu – nemojte da me pitate za dres Kristijana Ronalda – napisao je Matić na svom Insta storiju.

Podsetimo, portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo novi je igrač ekipe Mančester junajteda, saopštio je danas taj klub.”Mančester junajted sa zadovoljstvom potvrdjuje da je klub postigao dogovor sa Juventusom o transferu Kristijana Ronalda, i sada ostaju detalji poput ličnih uslova, vize i lekarskog pregleda”, navodi se u saopštenju kluba.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte, u karijeri je osvojio preko 30 trofeja, uključujući pet titula u Ligi šampiona, četiri titule na Svetskom klupskom prvenstvu, sedam titula prvaka u Engleskoj, Španiji i Italiji, kao i Evropsko prvenstvo 2016. godine sa Portugalom.

Napadač je u karijeri igrao za lisabonski Sporting, a u Junajtedu je već nastupao od 2003. do 2009. godine, kada je na 292 utakmice postigao 118 golova. Ronaldo (36), je zatim devet godina igrao za Real Madrid, dok je u torinski klub došao 2018. godine.

Uhapšen kum Mila Đukanovića

U BiH sutra kiša, pljuskovi i grmljavina