in

Navijači Zvezde prijavljeni tužilaštvu zbog razbojništva nad navijačima Željezničara

Protiv 21 navijača Fudbalskog kluba Crvena Zvezda podnesen je izvjštaj dobojskom Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da su pretukli pet navijača FK Željezničar iz Sarajeva koje su presreli na auto – putu „9 Januar“ (Banjaluka- Doboj) te im oteli novac, telefon, navijačke šalove i dukseve, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da pomenute terete za krivično djelo razbojništvo.

– Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu podnesen je protiv M.K, S.G, O.K, S.Lj, Đ.Lj, S.V, M.K, N.M, i P.Š, svi sa područja grada Prijedora i D.D, N.B, Đ.V, N.N, R.D, S.S, S.S, J.J, G.B, M.G, V.G. i jednog maloljetnog lica, svi sa područja opštine Teslić. Za navedena lica postoji osnov sumnje da su 18. septembra oko 11.30 časova, u mjestu Bare, područje grada Doboja, na isključenju sa auto-puta „9. januar“ presreli i zaustavili automobil u kojem su bili E.K, R.M. F.Ć, E.B. i B.M, svi sa područja Prijedora te ih napali-navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su prijavljene osobe od petorke koju su napali oteli sportske torbe u kojima su se nalazili odjevni predmeti, duksevi, majice i navijački šalovi jednog fudbalskog kluba iz Sarajeva.

– Osim toga od E.K. su oteli novčanik u kojem su se nalazili lični dokumenti i novac, dok su od R.M. osumnjičeni uzeli mobilni telefon – navodi se u saopštenju.

Uhapšeni zbog krađe hiljade litara goriva

Cijena gasa u Srpskoj ostaje ista