in

Navijači napali Džeku i Pjanića

U Zenici je to bio praznik fudbala i sporta. Portugal je stigao s velikim Kristijanom Ronaldom. Palila se atmosfera, ali su “Zmajevi” bili bez vatre, a Portugal je savladao BiH rezultatom 5:0. Međutim, navijače BiH su iziritirale zvijezde domaće selekcije, Edin Džeko i Miralem Pjanić

Jedan je detalj mnoge razjario, a dogodio se prije početka utakmice.

Dani Džeko i Edin Pjanić su dobili priliku sa svojim očevima izaći na teren. Bili su među oni srećnicima koji su s reprezentativcima za ruku izašli na travnjak prije intoniranja himni.

Koliko su samo puta do sada Pjanić i Džeko vodili neku drugu dječicu za ruku, a sada su, eto, dobili priliku i sa svojim sinovima biti na travnjaku prije početka duela.

Mnogi su im to zamjerili, jer kao i druga djeca o tome sanjaju, zašto su baš svoje sinove poveli za ruku? Ali, zbog čega bi onda njihovi sinovi bili diskriminisani i izvan opcija za ovakvu priliku?

Razljutilo je to i Džekinu suprugu Amru:

“Prestanite više samo prozivati i osuđivati, nego počnite i sami činiti nešto lijepo za druge! Vjerujte, puno bolje ćete se osjećati” napisala je Amra na svome Instagram profilu, prenosi “Slobodna Dalmacija”.

Tužioci zabili glavu u pijesak

Sud pustio Bijeljince uhapšene nakon ubistva inspektora