in

Navijač prekinuo utakmicu Srbije i Rusije zbog online izazova, ali ostao bez nagrade

epa11234599 A pitch invader runs on the field during the international friendly soccer match between Russia and Serbia in Moscow, Russia, 21 March 2024. EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Fudbalska reprezentacija Rusije pobedila je Srbiju u prijateljskoj utakmici rezultatom 4:0. Srbija je postala prva evropska reprezentacija koja je gostovala u Rusiji nakon početka agresije na Ukrajinu. Dva gola za rusku reprezentaciju postigao je Anton Mirančuk, dok su po jedan postigli Maksim Osipenko i Ivan Sergeev.

Interesantan trenutak se desio u drugom poluvremenu kada je utakmica kratko prekinuta. Naime, jedan 29-godišnji navijač iz Moskve utrčao je na teren. Redari su ga gonili preko celog terena, da bi ga na kraju uhvatili i odveli u policijsku stanicu, gde će uskoro biti procesuiran.

Prekid utakmice zbog online izazova, ali nije shvatio pravila
Ruski mediji dan nakon otkrivaju da je reč o čoveku koji je želeo da izvrši jedan izazov sa TikToka. Naime, popularni ruski influenser i streamer Ivan Karpov ponudio je 30 miliona rubalja (oko 300 hiljada evra) onome ko prekine utakmicu u majici koja će reklamirati njegovu stranicu.

Navijač koji je prekinuo susret ipak neće dobiti nikakvu novčanu nagradu. Bio je vrlo nepažljiv pa nije dobro shvatio pravila izazova. Naime, spomenuti influenser je ponudio novac samo onome ko prekine finale Lige šampiona, a ne bilo koju utakmicu.

Objavljeni snimci napada u Moskvi (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kejt Midlton ima rak (VIDEO)