in

Manifestacija “Dani fudbala” Republike Srpske 17. marta, dolazi Dragan Stojković

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković biće gost tradicionalne manifestacije „Dan fudbala“ Republike Srpske, koja će 17. marta biti održana u Banjaluci. Očekuje se i dolazak prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije Nenada Bjekovića, kao i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića. Prvi čovjek Fudbalskog saveza Srpske Vico Zeljković nakon današnjeg sastanka poručuje da sve ide planiranom dinamikom.

“Drago nam je što će poseban gost biti Dragan Stojković Piksi i što ćemo imati brojne sportske zvanice i istaknute ličnosti iz svijeta fudbala na manifestaciji. Fudbalski savez Republike Srpske je ponosan što u ovim izazovnim vremenima uspjeva da održi jednu takvu manifestaciju, a s druge strane trudićemo se da iz godine u godinu ona izgleda sve bolje”, rekao je Zeljković

Predsjednik žirija Tomo Marić poručuje da je zahvaljujući entuzijazmu, zanosu, angažovanju ljudi u Savezu i novinarima, manifestacija izrasla u prvorazredni događaj u ovom dijelu Balkana.

“Nadam se da će ovogodišnja manifestacija koja se uklapa u veliki jubilej 30 godina FSRS uistinu biti prvorazredni sportski, fudbalski, rekao bi i društveni i kulturni događaj i to me kao čovjeka koji je od prvog dana u toj priči čini srećnim i prezadovoljnim”, poručio je Marić.

Pored Fudbalskog saveza Republike Srpske organizator manifestacije je i Sportski žurnal, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske. Stručni žiri izabraće najbolje u nekoliko kategorija, a titulu najboljeg fudbalera za 2020. godinu ponio je kapiten Borca Jovo Lukić.

Ukrajinka bacila Molotovljev koktel na tenk pa umalo izgorjela (VIDEO)

Stoltenberg: Mi smo obrambeni savez, ne želimo rat s Rusijom