in

Legenda italijanskog fudbala: Prodao bih Halanda i kupio Vlahovića

Kristijan Bobo Vijeri, legendarni napadač Intera, pričao je u superlativo o srpskoj gol-mašini Dušanu Vlahoviću koja dominira Apeninima! On je čak svrstao napadača Fjorentine u top tri špica, zajedno sa Erlingom Halandom iz Borusije i Kilijanom Mbapeo iz Pari Sen Žermena.

Sve ono što Dušan Vlahović u kontinuitetu radi u Seriji A ove sezone nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iz dana u dan Fjorentini se javljaju novi zainteresovani klubovi, a predsednik zadovoljno trlja ruke i poručuje da Srbin neće otići za manje od 50 miliona evra.

​Navodno, i Real i Liverpul su posle Milana, Lajpciga, Atletiko Madrida, Totenhema, Arsenala… I to nikoga ne bi smelo da čudi, pošto je Vlahović već na koti 15 kada su u pitanju postignuti golovi ove sezone, a na to treba dodati još dve asistencije.

Poslednja dva gola postigao je u porazu od Atalante (2:3) minulog vikenda.

Baš zato je Kristijan Vijeri je na kanalu „Bobo TV” poručio da je Vlahović među tri mlada napačada Starog kontinenta.

„Vlahović? Mislim da je posle Halanda i Mbapea jedan od najjačih u Evropi. Sećate li se gola koji je dao Interu? Meni je i dalje pred očima. Momak ima snagu, tehniku, kvalitet. Odlično igra nogama, kao i i svi Srbi, koje zovu Brazilcima s Istoka“, izjavio je Vijeri.
Bivši napadač koji je osim Intera, branio boje Juventusa, Atletiko Madrida, Lacija i brojnih drugih klubova, imao je i poruku za čelnike Borusije Dortmund.

„Da sam na njihoviom mestu, prodao bih Halanda i kupio Vlahovića. On je pravi igrač, jedan od najboljih na toj poziciji u svom uzrastu. Pričao sam to još na početku sezone kada nije bio na terenu“, pohvalio se Kristijan Vijeri koji očigledno „ima nos“ da namiriše buduće zvezde svetskog fudbala.

Grčka se oglasila povodom najava da će priznati Kosovo

“RBiH izvršila agresiju”: Šta piše u izveštaju Međunarodne komisije za istraživanje stradanja Srba