in

Lajović pobedio pa usred Melburna pa razvio zastavu podrške Novaku

Srpski teniser Dušan Lajović je pobedom započeo učešće na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je posle velike borbe i pet setova, u prvom kolu savladao Martona Fučoviča.

Nakon meča, Lajović je odlučio da još jednom podrži Novaka Đokovića, tako što je na terenu razvio zastavu sa njegovim likom.

Takođe, bila je ispisana i poruka: “Sviđalo vam se to ili ne, najveći svih vremena”, a fotografija se brzo raširila društvenim mrežama.

I na konferenciji za medije, Lajović je govorio o Đokoviću.

– Kada pričam sa kolegama u svlačionici, podrška je velika. Možda ne na društvenim mrežama, ali u svlačionici jeste. Možda ne do nivoa do kojeg bi trebalo, ne znam zašto… Ne znam šta ovi najbolji misle, mnogi od njih ga nisu podržali. Možda s njihove tačke gledišta to znači prepreka manje na putu ka tituli, jer je Novak bio jedan od favorita. Znam da se desilo nešto što niko nije zamišljao da može da se desi. Užasno je pogrešan način na koji su ga tretirali, odluka koju su doneli i zašto su je doneli. Nadam se da će u budućnosti biti najbolji teniser u istoriji i da će se ovo samo gledati kao prepreka na tom putu rekao je Lajović, a preneo “Sport klub”.

Crveni krst Bijeljina se nada većem izdvajanju iz gradskog budžeta

U Bijeljini 60 novozaraženih, u Srpskoj 144, preminulo 17 osoba