in

Kecmanović eliminisao šestog tenisera sveta!

Foto: Depositphotos

Miomir Kecmanović pobedio je Matea Beretinija – 6:3, 6:7 (5), 6:4 – i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Indijan Velsu.

Talentovani srpski teniser ostvario je tek drugu pobedu protiv nekoga ko se nalazi u top 10 na svetu, čime je još jednom pokazao da ove godine igra najbolji tenis u karijeri.

Beretini, šesti igrač sveta, bio je veliki favorit, ali Miša je odigrao sjajan meč i u tri seta je pobedio rivala iz Italije.
Kecmanovića u borbi za polufinale čeka Tejlor Frica.

Kecmanović je odlično otvorio meč i već u četvrtom gemu uspeo je da dođe do brejka. U narednom je, bez izgubljenog poena, potvrdio osvojeno i poveo je 4:1.

U šestom gemu Miša je imao još jednu šansu da oduzme servis protivniku, ali se Italijan ovoga puta izvukao i smanjio je zaostatak.

Srpski teniser nije popuštao u trenucima kada je servirao, nije dopustio nijednu brejk loptu Beretiniju u prvom setu i prilično rutinski je došao do 1-0, 6:3.

U drugom setu viđen je potpuni egal. Igrači nisu popuštali, igrali su izjednačeno, a Miša je ponovo bio taj koji je imao brejk šansu.

To je bilo u završnici, u jedanaestom gemu i Beretini se izvukao sjajnim servisom. Ušlo se u taj-brejk i tamo je Kecmanovića koštao bekhend.

Izbacio je paralelu u aut, Beretini je poveo 6:5 i servirao je za izjednačenje. Prvu set loptu je iskoristio i došao je do 1-1, 6:3, 6:7 (5).

U trećem setu Kecmanović je bio bolji teniser, pretio je na servis rivala, a u desetom gemu je konačno je slomio otpor Beretinija, 6:3, 6:7 (5), 6:4.

Najskuplji stan prodat u Banjaluci za 380.000 KM

Rogozin podsjetio Bajdena na bombardovanje Beograda 1999.