in

Isplivao snimak na kojem se vidi da Hezonja nije branio Musu već ga udario

Na društvenim mrežama pojavio se vrlo interesantan snimak, koji je nastao tokom tučnjave košarkaša Real Madrida i Partizana, a na njemu se vidi kako Mario Hezonja udara svog timskog kolegu Džanana Musu.

Prošle sedmice tučnjava košarkaša Reala i Partizana obišla je svijet, a dogodila se u finišu druge utakmice četvrtfinala play-offa u Euroligi. Meč je prekinut, a pobjedu je ostvarila ekipa Partizana koja je došla do rezultata 2:0 i tako stigla na prag prolaska na Final Four.

Četvorica košarkaša, po dvojica iz oba tima, suspendovana su nakon sukoba, a jedan od onih koji su učestvovali u haosu, a nisu suspendovani, je Džanan Musa.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine našao se među akterima sukoba, no tučnjavu je pokušao spriječiti i na kraju je on završio na podu nakon što ga je udario Kevin Punter, a bacio na zemlju Mathias Lessort.

No, tek nekoliko dana kasnije pojavio se snimak iz drugog ugla u kojem se vidi da je hrvatski košarkaš Mario Hezonja u svom tom haosu udarao Musu. Nije poznato zbog čega je Hezonja ovako postupio, ali je jedino logično rješenje pokušaj da se tučnjava spriječi te Musa odvoji od Puntera.

Inače, Hezonja je već od ranije poznat kao navijač Partizana i čovjek koji voli ovaj beogradski klub pa je tako ranije u Areni u Beogradu dobijao aplauze i ovacije od navijača Partizana. Bit će zanimljivo vidjeti da li će i večeras to biti slučaj.

Inače, večeras je na rasporedu treći duel doigravanja između ove dvije ekipe i Partizan bi eventualnim trijumfom osigurao plasman na Final Four.

Novi cirkus sa sudijama u Premijer ligi: Bandić oštetio Borac u susretu protiv Veleža

Masakr u školi u Beogradu. Učenik (14) ubio najmanje 8 djece, puno ranjenih