in

Igrači Crvene zvezde se međusobno sukobili usred utakmice, umalo je došlo do tučnjave

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su pred svojim navijačima u finalu Kupa Srbije savladali Čukarički sa 2:1 i tako se domogli duple krune, čime su potvrdili svoju dominaciju.

Meč je obilježio spektakularan pogodak direktno iz kornera igrača Čukaričkog Marka Docića u prvom poluvremenu, nakon čega je Zvezda preokrenula i došla do još jednog trofeja.

Osim tog trenutka utakmicu je obilježila i jedna pomalo čudna situacija kada su se igrači domaće ekipe umalo međusobno potukli.

Naime, nakon izjednačujućeg gola Aleksandar Pešić je skinuo dres ispred sjeverne tribine kako bi pogodak proslavio sa svojim navijačima.

To je razljutilo njegovog saigrača Aleksandra Dragovića koji mu je sugerisao da što prije obuče dres kako ne bi dobio žuti karton, što ovaj nije poslušao i došlo je do međusobnog koškanja ovih igrača.

Situacija koja je zbunila navijače brzo je okončana, a na kraju je Pešić ipak zaradio javnu opomenu. Nešto kasnije isti igrač je postigao još jedan gol za ovjeru titule Kupa.

Ovo je inače bila treća uzastopna dupla kruna za crveno bijele koji su tako potvrdili svoju apsolutnu dominaciju u Srbiji.

Haos na KiM: Kurtijevi specijalci bacili suzavac i šok bombe na Srbe, upali u zgrade opština

Vojska Srbije se razmešta na administrativnoj liniji Kosova i Metohije