in

Haos u Beogradu uoči večitog derbija: Huligani obarali kontejnere da uspore policiju (VIDEO)

Tuča za koju se smatra da ima veze sa večitim derbijem koji se igra od 18 časova dogodila se danas u Beogradu.

Takva saznanja potvrdio je Informer, koji ističe da je oko stotinu navijača Crvene zvezde napalo manju grupu navijača Partizana.

Ističe se da su dvije osobe teško povrijeđene i da je Hitna pomoć izašla na lice mjesta.

Takođe, uhapšeno je više od 50 osoba. Uz sve to, dodaje se da je jedan lokal u potpunosti uništen.

Telegraf navodi da je, do eskalacije grupa huligana doplo je ulici Kraljice Marije, a veći neredi sprečeni su reakcijom policije.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz ulice Kraljice Marije i kod Vukovog Spomenika na kojima se vidi jeziv sukob velikog broja ljudi, ali i policija koja je krenula u akciju hapšenja.

Jedan od snimaka prikazuje Sredačku ulicu u kojoj se vidi veliki broj pripadnika javnog reda i mira, a u opisu stoji da su huligani razvaljivali kontejnere po ulici kako bi ih usporili. Navodi se i da su se krili po zgradama kako bi izbjegli hapšenje.

“Uhapsili su njih par, krenuli su da bježe kroz Sredačku ulazili po zgradama da se sakriju. Poobarali kontejnere na sredinu ulice da uspore policiju. I Sredačka i okolne ulice pune policije, jedno vrijeme su bile i zatvorene. Policija pretresa gradilišta, vadi iz kola i zaustavlja na ulici sve sumnjive”, stoji u opisu uz navedeni snimak.

Suđenje Ejupu Ganiću za ZLOČIN U DOBROVOLJAČKOJ opstruiše se na isti način kao suđenje Dudakoviću

Preminula porodilja, istraga pokrenuta nakon objava na društvenim mrežama