in

Golman i kapiten Crvene zvezde nakon svađe s trenerom zvanično zatražio raskid ugovora

Dugogodišnji kapiten Crvene zvezde i jedan od simbola velike evropske epohe Milan Borjan zvanično je zatražio od čelnika kluba da tokom ove zime raskine saradnju s aktuelnim prvakom Srbije, javljaju tamošnji mediji.

Mozzart Sport navodi da je Borjan imao sasatanak s Upravnim odborom kluba te im je vrlo jasno stavio do znanja da želi završiti svoju epizodu u ovom klubu.

Reprezentativac Kanade je prethodnih dana u žiži tamošnje javnosti jer je, kako se navodi, imao žestoku svađu s trenerom Dejanom Stankovićem u svlačionici ovog tima. Navodi se da su pale teške riječi nakon kojih je bilo jasno da će jedan od njih dvojice morati otići iz kluba.

Dodaje se da Borjan to nije naveo kao “glavni” razlog zbog kojeg želi otići iz Crvene zvezde, već je navodno rekao kako ga je “pojeo pritisak” i tenzija igranja za Crvenu zvezdu, zbog čega želi otići u nešto mirniju sredinu i tamo završiti karijeru.
Za kraj se dodaje kako Borjan na zalasku svoje karijere želi potpisati unosan ugovor u Aziji ili MLS-u.

Ovaj golman u Crvenu zvezdu je došao 2017. godine kada je trener bio Vladan Milojević, a na Marakani je osvojio četiri titule prvaka, od toga dvije duple krune, a igrao je dvije Lige prvaka s ovim timom i tri Evropske lige.

Dodik: Nikada neću dati saglasnost da bilo čije trupe uđu u BiH

Kako je Gabrijel Eskobar povezivan s likvidacijama na Balkanu?