Danilo Teodorović je protiv Sloge pokazao sav svoj napadački talenat. Mladi igrač je sa dva gola donio veoma važnu pobjedu bijeljinskom timu 2:1 koji je tako izašao iz rezultatske krize.

Teodorović se sjajno snašao nakon kornera u 19. minutu, a zatim je demonstrirao svoju brzinu i snalažljivost u 34. minutu kada je pobjegao čuvarima i postigao još jedan gol.

Sigurno je da će ovo mnogo značiti za dalje nastupe igrača koji je tokom karijere nosio dresove između ostalog Crvene zvezde i Voždovca.

– Sigurno je da će mi golovi puno značiti za nastavak sezone, ali najbitnije je da smo ostvarili veoma važnu pobjedu. Svaki put kad sam dobio šansu nastojao sam da je maksimalno iskoristim i pomognem timu da dođe do dobrog rezultata. Saigrači su do sada davali golove, a sad je došao red i na mene. Srećan sam zbog prvenaca, dobar rad u proteklom periodu je tako došao na naplatu. Nadam se dobrim partijama i golovima i u nastavku prvenstva, a najvažnije je da Radnik ostvaruje kvalitetne rezultate – rekao je Teodorović.

Radnik je odigrao odličan meč protiv Sloge, posebno u prvom dijelu.

– Odigrali smo zaista kvalitetan meč. Mislim da je prvo poluvrijeme bilo najbolje otkako sam u Radniku. Odlično smo zatvorili sve prilaze svom golu, mislim da rival nije uputio nijedan udarac u okvir gola. Na drugoj strani smo stvarali šanse postigli smo dva gola, a mogli smo još koji. Na kraju veoma važna pobjeda nakon dva poraza – dodao je napadač.

Već u petak slijedi duel protiv Željezničara na Grbavici.

– Pokazali smo i protiv Zrinjskog da možemo da odigramo dobro protiv najkvalitetnijih ekipa. Očekuje nas pun stadion, lijepa atmosfera i nadamo se dobroj partiji. Sigurno je da se ne predajemo. Igramo veoma disciplinovano, možemo da ugrozimo rivala iz polukontri i kontri. I u Mostaru smo u finišu mogli do izjednačenja. Ova pobjeda nam je donijela dodatno samopouzdanje, idemo rasterećeno tako da se nadamo najboljem – poručio je na kraju Teodorović.

Share.