in

FK Radnik održao sastanak sa Zdravkom Mamićem, dao im je “neprocjenjive” savjete

Članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnik Bijeljina održali su sastanak s bivšim prvim čovjekom zagrebačkog Dinama Zdravkom Mamićem.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa, a koji se nalazi u Bosni i Hercegovini, rado viđen je gost u skoro svim nogometnim klubovima naše zemlje pa je tako juče održao sastanak s predstavnicima FK Radnik Bijeljina, kluba koji je ispao iz Premijer lige i planira se u skorijem periodu vratiti u društvo najboljih.

Mamić je s predstavnicima Radnika održao sastanak u jednom hotelu na Jahorini, a iz bijeljinskog kluba poručili su kako su dobili neprocjenjive savjete za proces unapređenja kluba.

“Članovi Upravnog odbora našeg kluba danas su se na Jahorini sastali sa legendarnim Zdravkom Mamićem, bivšim predsjednikom NK Dinamo Zagreb. Savjeti koje smo dobili od gospodina Mamića vezani za proces unapređenja i dodatne profesionalizacije rada u klubu su neprocjenjivi. Na kraju razgovora Mamić je poželio brz povratak našeg kluba u sam vrh BiH nogometa”, saopštili su iz FK Radnik.

Bijeljinci se ove sezone takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske, a u finišu sezone nalaze se na petom mjestu tabele s 45 bodova i već sada je jasno da se ove godine neće vratiti u elitni rang BiH nogometa.

Vujadinović: Milašinović Martinović ponizila svoju zemlju

Masivan napad na Krimu: Ogroman crni oblak prekriva grad – VIDEO