in

Evroliga saopštila kazne za Partizan i Real Madrid – 4 igrača dobila suspenziju

Evroliga saopštila je kazne zbog tuče na sinoćnjem četvrtfinalnom meču između Reala i Partizana, koji se igrao u Madridu.

Nezaisni disciplinski sudija košarkaške Evrolige, nakon pregleda incidenata iz druge utakmice serije doigravanja između Real Madrida i Partizana Mozzart Bet Beograd, donio je sljedeće odluke:

1. Real Madrid i Partizan Mozzart Bet Beograd kažnjeni su svaki sa po 50.000 evra zbog nesportskog ponašanja obje ekipe koje su spriječile normalan završetak utakmice u skladu s članom 29.1.a) Disciplinskog kodeksa košarkaške Evrolige.

2. Guerson Jabusele kažnjen je suspenzijom od 5 utakmica u skladu s članom 27.1.a) Disciplinskog kodeksa košarkaške Evrolige.

3. Kevin Panter kažnjen je suspenzijom od 2 utakmice u skladu s članom 27.1.a) Disciplinskog kodeksa košarkaške Evrolige.

4. Gabrijel Dek kažnjen je suspenzijom od 1 utakmice u skladu s članom 27.1.a) Disciplinskog kodeksa košarkaške Evrolige.

5. Matijas Lesor kažnjen je suspenzijom od 1 utakmice u skladu s članom 27.1.a) Disciplinskog kodeksa košarkaške Evrolige.

Gore navedene odluke nisu podložne žalbi, zbog prirode vanrednog postupka koji se odvija u fazi koja nije grupni dio takmičenja.

Sude dispečerki Hitne koja je umjesto da uputi vozilo hitne pomoći tražila da pacijenta dovezu taksijem do doma zdravlja

Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja dana