in

Dodik i Cvijanovićeva jedino pravo rješenje za Srpsku

Foto: mkt.gov.ba

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Vojin Mitrović izjavio je da narod na izborima treba da podrži Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH kako bi sačuvali Republiku Srpsku.

“Naš jedini cilj je da Dodik bude predsjednik Srpske, a Cvijanovićeva srpski član Predsjedništva BiH. To je bitno, jer posmatrajući političku situaciju u BiH i Sarajevu, imamo udare Bošnjaka i islamskog svijeta sa jedne strane, a Hrvata sa druge strane”, rekao je Mitrović.

Mitrović je u razgovoru sa mještanima semberskog naselja Brodac rekao da je Dodik iskusan političar, koji je prošao sve moguće instance, od premijera, predsjednika Republika Srpska i srpskog člana Predsjedništva BiH i koji je za Republiku Srpsku “kao niko do sada”.

On je naveo da Dodik putuje 20. oktobra u Rusiju sa razlogom, a to su podrška i da se obezbijede energenti i ostalo potrebno za Republiku Srpsku.

Mitrović je naveo da je stranim ambasadama interes kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić, koja je, kako kaže, politički amater i nije vodila ni mjesnu zajednicu.

On kaže da kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović, za razliku od Dodika, nije uradio ništa za Republiku Srpsku.

Mitrović je izrazio nadu da narod neće podržati one koji podržavaju unitarnu BiH.

Banjalučka Srpska ulica postaje prvi primjer contraflow režima saobraćaja u BiH

Debakl Srbije! Italijani napravili senzaciju na Eurobasketu