in

Četvrti trijumf u nizu košarkaša Crvene zvezde, pobedili Makabi rezultatom 84:77

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su četvrtu uzastopnu pobedu u Evroligi, pošto su večeras u utakmici 29. kola savladali Makabi 84:77.

Crveno-beli su sada za korak bliže plasmanu u Top 8, a predvodio ih Nikola Kalinić sa 15 poena, Nejt Volters ubacio je 12, Ostin Holins 11, Ognjen Dobrić 10, a Ognjen Kuzmić po osam poena i skokova.

Kod gostiju Džejms Naneli ubacio je 24, a Skoti Vilbekin 14 poena.

Radonjić: Ponosan na ekipu, najbolja atmosfera u ovom mandatu

Svi momci ostavili su srce na parketu i mogu da budem ponosan na njih. Zahvalnost publici na podršci. Ne mogu da se setim kada je bila bolja atmosfera, možda u prošlom mandatu“, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protiv Makabija u Evroligi (84:77).

„U poslednjih 20 dana odigrali smo devet mečeva, tiho, mirno bez neke velike pompe, ostajemo i sada. Nadam se da ćemo uspeti da se regenerišemo. Što se tiče povrede Holinsa ne možemo da dajemo analize, prvo da ode na preglede“, izjavio je Radonjić na konfrenciji za medije.

Izvor; TANJUG

 

Članak Četvrti trijumf u nizu košarkaša Crvene zvezde, pobedili Makabi rezultatom 84:77 se pojavljuje prvo na Prvi Srpski Portal.

Na Palama završen Balkan kup u nordijskom skijanju

Srušila se letjelica na Zagreb, odjeknula eksplozija: Najverovatnije je riječ o ukrajinskom dronu