in

Borjan: Istina je da idem iz Crvene zvezde, razlozi su duboki i veliki

Srpski fudbal u posljednjih nekoliko dana ne prestaje da bruji o Milanu Borjanu i njegovom statusu u Crvenoj zvezdi. Pričalo se o njegovoj navodnoj svađi sa Dejanom Stankovićem, a potom se pojavila informacija da će napustiti klub.

Golman kanadske reprezentacije i srpskog šampiona nije želio da ćuti, već se oglasio saopštenjem putem svog Instagram naloga. Prenosimo vam ono što je rekao u cjelosti.

– Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju želim da se oglasim:

Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde, jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vrijeme da svoje mjesto prepustim dostojnoj zamjeni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podijeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvijek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu.

Hvala na razumjevanju – napisao je Borjan.

Bijeljina: Spisak puteva i ulica koje će biti asfaltirane na proljeće

RTS podnosi prijave zbog neovlašćenog postavljanja premijernih serija na internet