Bivši golman Partizana Mladen Božović pokušao je izvršiti samoubistvo i trenutno se nalazi van životne opasnosti, navode tamošnji mediji.

Ovaj golman je sebi, navodno, pucao dva puta u grupi i jednom u butinu, a trenutno se nalazi u bolnici i van je životne opasnosti.

“Poštovani prijatelji,

S potpunim razumijevanjem za vašu brigu o Mladenovom trenutnom stanju, najljubaznije vas molimo da nam u ovim, nimalo laganim trenucima, date privatnost da u krugu porodice pokušamo prevazići ovu tešku i stresnu situaciju.

Mladen se nalazi u KBC Crne Gore, gdje će mu biti ukazana adekvatna medicinska pomoć, i nalazi se van životne opasnosti. Zamolili bismo vas da ne objavljujete podatke da je u teškom stanju, jer te informacije nisu tačne, a nama kao porodici stvaraju ogromni pritisak i tugu.

Hvala na razumijevanju. Porodica Božović”, naveli su iz porodice ovog golmana.

Božović je za Partizan branio od 2008. do 2010. godine, osvojio je tri titule sa crno-belima i dva Kupa. U Humsku je došao iz podgoričke Budućnosti u januaru 2008. godine potpisavši ugovor na četiri godine. Debi mu je bio protiv Bežanije kada je u 87. minutu zamijenio svog zemljaka i prezimenjaka Darka Božovića.

Deset godina je bio pozivan za crnogorsku reprezentaciju za koju je posljednji nastup ubilježio 2017. godine.Izvor:
Share.