in

Atraktivna fudbalerka (24) se pridružila stranici za odrasle pa rano završila karijeru

Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih fudbalerka svijeta Nikkole Teja (24) završila je karijeru nedugo nakon što je počela snimati i objavljivati fotografije na OnlyFansu, popularnoj necenzurisanoj web stranici za odrasle.

Teja je prije 19 dana napravila transfer karijere. Iz meksičke Necaxe prešla je u Pueblu i tu se očekivalo da bude pojačanje, no nije odigrala nijednu utakmicu u nešto više od dvije sedmice i odlučila je završiti karijeru.

Iako nije objavila zvaničan razlog, javnost špekuliše da se oprostila kako bi se posvetila karijeri na sajtu za odrasle. Njen klub objavio je zvanično saopštenje za javnost u kojem se potvrđuje konačna odluka ove američke fudbalerke.

“Otvorila sam OnlyFans jer je javnost to tražila od mene”, poručila je nedavno Nikkole Teja koju na Instagramu prati 500 miliona pratitelja.

Njeni pretplatnici morali su plaćati 17,50 dolara mjesečno kako bi imali pristup njenim ekskluzivnim fotografijama i videima, gdje sebe definira kao profesionalnu fudbalerku. Sada je ozvaničila kraj kratke fudbalske karijere.

“Ako je ovo jedini život kojeg ću živjeti, sretna sam što sam upoznala i voljela fudbal. Ako postoji drugi život nakon njega, nadam se da ću opet osjetiti da i mene fudbal voli. Došla sam u Meksiko sama sa 18 godina, nisam poznavala nikoga i nisam govorila jezik. Oduvijek sam željela iskusiti profesionalni fudbal i ovdje sam to uspjela. Nemam više bilo šta dokazivati nekome drugome ili sebi”, rekla je Teja i dodala:

https://x.com/ligafemenilmex/status/1749871056838373721?s=20

“Znam koliko vrijedim kao fudbalerka, kao kćerka, kao prijateljica i prije svega kao osoba. Neću požaliti zbog odlaska iz svijeta fudbala, ali sam tužna zbog iskustava koja sam proživjela od kojih neka nisu bila pod mojom kontrolom. Donijela sam tešku odluku da se povučem iz profesionalnog fudbala. Hvala svima koji ste bili dio ovog putovanja i uvijek me podržavali”, dodala je Amerikanka.

Na svom Twitter nalogu sada već bivša fudbalerka poručila je fanovima da nije napustila fudbal zbog navodne trudnoće, kako je javnost špekulisala.

Dodik: Amerika vodi hibridni rat protiv Srpske

Svetosavska akademija u Skoplju: Nema granica za srpsku kulturu nastalu pregalaštvom Svetog Save