in

Станојевић пред окршај са Звездом: Пет бодова је ништа, без калкулација у дербију

Поносан сам на играче, клуб, не знам колико је људи веровало да ћемо пред један од одлучујућих дербија бити у конкуренцији за титулу.

Чека нас добар и занимљив меч, који може да одлучује, значи нешто и има такмичарски дух, рекао је данас тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи 166. вечитог дербија.

Црно-бијели после дуже времена улазе у дерби са предношћу од пет бодова.

-Пет бодова је ништа, седам или осам је нешто. Исто је пет или два, калкулисати нећемо, веома поштујем ову лигу, 11. у Европи. Били смо изједначени последњих неколико дербија, биће неизвесно, сигуран сам – изјавио је Станојевић на конференцији за медије.

Он је додао да очекује „јуриш“ Звезде.

-Очекујте и наш “јуриш“. Звезда мења системе, али ми смо екипа која се добро прилагођава. Знамо слабости, али и добре ствари ривала. Спремни смо за сваку опцију – јасан је Станојевић.

Каже да се слаже са Дејаном Станковићем, који је рекао да је Срђан Јовановић најбољи српски судија, који суди Лигу шампиона, и да је одлука да он води дерби свакако добра.

Капитен Партизана Саша Здјелар рекао је да једва чека утакмицу.

-Нови дерби, ново доказивање лично једва чекам. У добром смо моменту, три победе, две европске. Свесни смо шта утакмица доноси, битно је да уђемо добро у меч и спремни смо. Првенство се не завршава сутра, дерби носи пуно, али неће бити готово, даћемо да узмемо све – истакао је Здјелар.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се сутра од 18 сати на стадиону „Рајко Митић“.

Izvor: Tanjug

Članak Станојевић пред окршај са Звездом: Пет бодова је ништа, без калкулација у дербију se pojavljuje prvo na Prvi Srpski Portal.

Roman Abramovič napustio Čelsi

Zvezda – Partizan 166. put, derbi koji bi mogao da odluči šampiona